Fragment

Dit was Angela Gaat Lekker Live!

foto: Angela!foto: Angela!
  1. Fragmentenchevron right
  2. Dit was Angela Gaat Lekker Live!

Deze uitzending van Angela! was een heel bijzondere: Angela Groothuizen vierde samen met artiesten Sven Hammond, Tim Dawn en publiek haar 65ste verjaardag live vanuit De Vioolkist in Hilversum!

In een feestelijke uitzending stond naast de verjaardag van Angela ook de muziek van Ray Charles centraal. Sven Hammond staat namelijk momenteel met zijn Big Band op de planken door heel het land met een speciale voorstelling over Ray Charles.

Tim Dawn werd bekend bij het grote publiek in Nederland met zijn cover 'To Love Somebody' van de Bee Gees. De zanger nam zijn nieuwe plaat, en momenteel de MAXI-SINGLE op NPO Radio 5, mee naar Angela!

Sven Hammond en Angela stonden ook even stil bij misschien wel de bekendste plaat van Ray Charles: 'Georgia On My Mind'. Het verhaal achter de plaat is namelijk erg bijzonder.

De speciale uitzending werd compleet toen Angela Groothuizen zelf ook mee ging zingen met Sven Hammond en zijn band. Ze zongen met elkaar de giga track van Ray Charles: 'Hit The Road Jack'.

De gehele live-uitzending van Angela! vanuit De Vioolkist kun je terugluisteren via Gemist