Fragment

Robèrt van Beckhoven over de beste paaslekkernijen!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Robèrt van Beckhoven over de beste paaslekkernijen!

De Paasdagen staan voor de deur! En bij Pasen denk je ook aan lekker eten met z’n allen. En denk je aan chocolade en paasstollen, dan kom je al snel terecht bij meester patissier & meester Boulanger Robèrt van Beckhoven. Tijdens Lunch Lekker gaf hij de lekkerste tips en vertelde hij over de grote drukte in de bakkerij van ByRobért in Oisterwijk. "Er zijn al een paar duizend Meesterlijke paasstollen gemaakt. Het is werk aan de lopende band! En de tip: lekker boter en daarop wat kaneelsuiker!" 

"Vroeger werkten wij met Pasen altijd mee aan het ontbijt en de lunch. Dan hadden we een echt paasontbijt met stollen en croissantjes. Daarna gingen we naar de kerk. Als we terugkwamen ging mijn vader eieren in de bakkerij verstoppen, dan waren we de hele middag zoet". 

Quote

"Met Pasen draait het echt om het ontbijt en de brunch. Met worstenbroodjes, paasstollen, eierbrood en veel chocolade!" 

Robèrt van Beckhoven