Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Douwe Bob over zijn nieuwe single 'This World Is Our Home'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Douwe Bob over zijn nieuwe single 'This World Is Our Home'

Gezelligheid in de studio, want Douwe Bob schoof vandaag gezellig aan! Genoeg te bespreken, want Douwe zit zeker niet stil!Hij is te zien in het aankomende seizoen van Beste Zangers en zal ook mee gaan doen aan de 2024 editie van Holland Zingt Hazes!

En op 26 Oktober viert Douwe zijn 10-jarig artiestenjubileum in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Video niet beschikbaar

Douwe is tegenwoordig ook druk bezig in de horeca. Zo runt hij Bob's Boat Bash, waarmee hij door de grachten van Amsterdam en Utrecht vaart. Dit is een combinatie van eten en live-muziek. Ook heeft hij de wijnbar 'Stevig' in Amsterdam en binnenkort opent hij zijn eigen pannekoekenrestaurant 'Bobby's Pannekoekenbistro' in Egmond aan Zee. Dat zou eigenlijk al eerder plaatsvinden, maar de vergunning van de gemeente was nog niet binnen.

Quote

We hebben de vergunning nog niet rond, maar ik verwacht wel dat we snel open kunnen

Douwe Bob over zijn pannekoekenrestaurant 'Bobby's Pannekoekenbistro

Video niet beschikbaar

Douwe is ook te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Inmiddels zijn de opnames afgerond en volgens Douwe is het echt een spectaculair seizoen geworden. Ook Marco Bakker, Numidia, MEAU, Duncan Laurence, Mell en Nick Schilder maken hun opwachting in het programma dat vanaf september weer te zien is.

Video niet beschikbaar

Momenteel duikt Douwe momenteel veelvuldig de studio in voor een nieuw album. Voor deze nieuwe cd werkt hij samen met producer Gordon Groothedde en ook met goede vriend Stijn van Dalen. Het nieuwe materiaal moet begin 2024 verschijnen.

De voorloper van het album heet 'This World Is Our Home' en hoor je al veelvuldig voorbij komen op NPO Radio 5.