Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Duncan Laurence

foto: Omroep MAX / Lunch Lekkerfoto: Omroep MAX / Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Duncan Laurence

Afgelopen zondag bracht hij tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort het Wilhelmus nog ten gehore. Vandaag schoof Duncan Laurence gezellig aan in de studio om alles te vertellen over zijn nieuwe single 'Feel Your Love (Rapture)'.

Duncan is momenteel een echte wereldreiziger. Momenteel is hij dus even in Nederland, maar hij is vooral in Los Angeles te vinden. De kans is dan ook groot dat hij zich daar op korte termijn met zijn vriend Jordan Garfield definitief gaat vestigen.

Video niet beschikbaar

In 2019 won hij namens Nederland het Eurovisie Songfestival met 'Arcade'. Dat zorgde ervoor dat hij in 45 landen in de hitlijsten terecht wist te komen. Zijn grote droom is om in Amerika te kunnen gaan touren!

Duncan werkt op dit moment aan een 3e studioalbum. Dit album zal de opvolger worden van 'Skyboy' dat vorig jaar werd uitgebracht. Een releasedatum voor het nieuwe album is er nog niet, maar de verwachting is dat het eind van dit jaar of het begin van het nieuwe jaar zal worden gebracht.

Video niet beschikbaar

Duncan mocht afgelopen weekend dus het Wilhelmus ten gehore brengen tijdens de Grand Prix Formule 1 op het circuit van Zandvoort. Een bijzonder moment voor hem, want zijn opa was altijd groot fan van de Formule 1!

Voorloper van het nieuwe album is een samenwerking van Duncan met de Indiase DJ's Tanishk Bagchi en Ganesh Waghela. Hij kwam in contact met het duo via Instagram en besloot om een track, die zij al een tijdje op de plank hadden liggen, van zijn eigen vocals te voorzien. Het resultaat heet 'Feel Your Love (Rapture)'

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar