Fragment

Paul de Leeuw is de laatste Lunch Lekker Zomergast!

foto: NPO - Jelle Draperfoto: NPO - Jelle Draper
  1. Fragmentenchevron right
  2. Paul de Leeuw is de laatste Lunch Lekker Zomergast!

Voor de laatste keer schoof er deze maand een Lunch Lekker Zomergast aan! Paul de Leeuw at een broodje mee en koos de muziek voor dit uur uit. Het Nederlandstalige album 'Wen d'r maar aan' van Anouk is favoriet bij Paul! Ook de muziek van Barbra Streisand, De Dolly Dots en Connie Vandenbos mocht niet ontbreken. "Opeens ga je weer nadenken over de muziek die een betekenis hadden in je leven".

Video niet beschikbaar

Zijn zoon Tobe maakt onder de naam Tobe Manes eigen muziek. Nieuw talent! Tijdens Lunch Lekker werd zijn single 'Tonight' gedraaid. "Ik bemoei mij als vader er niet zoveel mee. Ik hoor vanzelf van hem wanneer er weer nieuwe muziek online te vinden is". 

Video niet beschikbaar

Volgende week zaterdag start 'Pauls Social Club', de opvolger van Knoop & De Leeuw. De uitzendingen worden opgenomen in de studio van Eva Jinek. Elke aflevering schuiven mensen met en zonder een beperking aan. "Op een volwassen manier praten we over serieuze onderwerpen. Wat vinden zij van de oorlog en het klimaat? Mensen met een beperking zijn ook van harte uitgenodigd om in het publiek plaats te nemen".

Video niet beschikbaar

Er is net weer een nieuwe seizoen gestart van zijn podcast 'De Leeuw Lult Verder'. "Het is onwijs leuk om te doen! Op een nieuwe locatie in het Amstel Hotel met veel gasten. Met uiteraard mijn moeder! Ze was bij de openingsaflevering de Meeluller. Ze is nu 92 jaar, maar voelt zich nog steeds jong. Alhoewel ze nu ook een beetje door heeft dat ze nu toch wel oud aan het worden is. Het ging een tijdje minder goed met haar, maar nu gaat het gelukkig weer beter. Wat een geluk, want ze is nog steeds alert en geestig!" 

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar