Fragment

Omdenken is weer te zien in het theater!

foto: Omdenkenfoto: Omdenken
  1. Fragmentenchevron right
  2. Omdenken is weer te zien in het theater!

Berthold Gunster is de bedenker van ‘Omdenken’, een manier van denken en doen, waarbij je van een probleem juist een mogelijkheid maakt. Een mooi gesprek tijdens Lunch Lekker!

"Omdenken is hartstikke moeilijk, want we willen vaak problemen altijd meteen oplossen. En niet alles is om te denken. Om bij verdriet of rauw perse gelukkig te moeten zijn noem ik 'wreed optimisme'. Sommige feiten zijn nu eenmaal niet te veranderen en zijn treurig. En daar verzetten we ons tegen. Als je er niets tegen kunt doen, is het goed om met een andere manier met de werkelijkheid om te gaan".

Na vele succesvolle shows komt ‘Omdenken’ weer terug in het theater! "Je gaat lichter de zaal uit dan je binnen kwam. Er is veel interactie met de zaal, maar ook veel boodschappen die mensen kunnen meenemen waar ze in het dagelijkse leven iets mee kunnen doen".

A.s. zaterdag in het DOK Theater in Panningen en tot juni volgend jaar in theaters door het hele land te zien! (en voor het eerst in het Belgische Brugge) Voor tickets voor 'Omdenken - Zoals Verwacht Loopt Alles Anders' ga je naar de site van Omdenken.