Fragment

Miss Montreal LIVE tijdens Lunch Lekker!

foto: www.mismontreal.nlfoto: www.mismontreal.nl
  1. Fragmentenchevron right
  2. Miss Montreal LIVE tijdens Lunch Lekker!

Miss Montreal speelde vanmiddag live nummers van het nieuwe album 'Samen Eén', tijdens een live-uitzending van Lunch Lekker. Vanuit Soia op Strand Oog In Al in Utrecht speelden ze de nieuwe single 'Alsof', maar o.a ook 'Altijd Onderweg' en 'Schreeuwen'. Radio 5 luisteraars stuurden veel positieve reacties. "Ik vind het helemaal leuk om live te spelen op Radio 5, dat moeten we vaker doen!"

Vorige week vrijdag werd haar album 'Samen Eén' gelanceerd. "Er was eindelijk weer reuring in mijn leven! Het is de eerste, maar zeker niet het laatste Nederlandstalige album. Ik vind het écht leuk om te doen! Het past meer bij wie en hoe ik ben. Ik ben apetrots! 

De uitzending van Lunch Lekker kwam vandaag live vanuit 'Soia', op Strand Oog In Al in Utrecht. Sanne voelt zich als fanatieke kyter helemaal thuis in een strandtent. "Ik heb helaas de afgelopen periode geen tijd om op de kyteboard te staan. Maar in september gaan we naar Mauritius, voor mijn 40ste verjaardag. Dan is er gelukkig genoeg tijd om te kyten!"

In oktober start de ‘Samen Één’ tour van Miss Montreal. "Er zijn nog wat tickets, maar veel shows zijn al uitverkocht! Sommige zalen zijn gelukkig nog iets groter te maken. Ik vind het leuk om in de clubs te spelen. Ik mag iets kleins brengen, maar ik mag ook helemaal losgaan. We spelen nog wat Engelse nummers, maar de meeste nummers zijn Nederlandstalig. Ik heb trouwens zoveel nummers nog klaarliggen, dat er meteen nog een album kan worden uitgebracht! Deze nieuwe nummers speel ik ook tijdens de tour. Klein, groot, nieuwe en oud: kom allen!" Tickets vind je via www.missmontreal.nl

"De liedjes in het Engels paste niet zo goed meer bij mij. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, maar nadat ik 'Door De Wind' tijdens Beste Zangers speelde wist ik dat ik verder wilde met zingen in het Nederlands. Ik schrijf nu aan de lopende band, ik vind het superleuk met deze Nederlandse teksten! Er zitten ook ballades tussen, en dat past goed bij mij. Het komt dan zelfs voor dat ik moet huilen als ik het live zing".