Fragment

Son Mieux zijn Lunch Lekker lunchgasten!

foto: Omroep Maxfoto: Omroep Max
  1. Fragmentenchevron right
  2. Son Mieux zijn Lunch Lekker lunchgasten!

De band Son Mieux scoort hit na hit! Vandaag schoven zanger Camiel en drummer Olivier aan tijdens Lunch Lekker om over hun nieuwe single 'Free For Another Day' te praten.

Ze hebben een mooie zomer achter de rug. En er is nog meer moois in het vooruitzicht: 31 januari en 1 februari 2025 staat de band in ZiggoDome Amsterdam en volgend jaar zomer zijn ze support act van Di-Rect in De Kuip! "Het is niet de eerste keer dat we in het voorprogramma van Di-Rect staan, super dat we dit nu nog een keer mogen doen en dan zeker op deze plek. En goed dat een Nederlandse band drie keer De Kuip uitverkoopt!" 

Video niet beschikbaar

Er wordt hard gewerkt aan een nieuw album. "Alles komt bij elkaar! Het live-gevoel hebben we nu op dit komende album al goed weten te vangen". De nieuwe single 'Free For Another Day' is net uit en zal ook op dit album komen. "Het gaat over schaamteloos jezelf mogen zijn. En dat gevoel zijn we er met z'n zevenen ook in gaan leggen, dat thema speelt al langer. Dat proberen we in ieder geval echt over te dragen aan ons publiek".

Video niet beschikbaar