Fragment

Acda en de Munnik zijn Lunch Lekker lunchgasten!

foto: Lunch Lekkerfoto: Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Acda en de Munnik zijn Lunch Lekker lunchgasten!

Acda en De Munnik schoven gezellig aan tijdens Lunch Lekker! Ze hebben nieuwe muziek uitgebracht en er komen grote shows in de ZiggoDome en Ahoy aan! Begin september stonden Thomas en Paul nog met een verrassingsconcert in Het Vondelpark in Amsterdam. "Toch kicken als het Vondelpark door de grote drukte wordt afgesloten".

Video niet beschikbaar

En ook in het Vondelpark werden de nummers gezongen waarin Herman een hoofdrol speelt. Ook in hun nieuwe single 'Ik Zeg Niets' komt Herman weer tot leven. "Herman is Back! We worden ter verantwoordelijkheid geroepen door een personage die wij 25 jaar geleden hebben bedacht. Tijdens de reünie tour vroegen mensen of het leuk is om al de oude hits te spelen. Toen bedachten we dat wij nu de leeftijd van Herman hebben uit de liedjes. En wat is er met Herman in al die jaren gebeurt?"

Video niet beschikbaar

Vorig jaar stonden stonden de mannen zes keer in de Ziggo Dome Amsterdam. Volgend jaar volgen drie shows in de Ziggo Dome! "Na 10 minuten was de eerste show al uitverkocht!" En van 7 t/m 10 november 2024 staat Acda en de Munnik in Rotterdam Ahoy met De Reünie. "Het is heel mooi als iedereen alle nummers gezamenlijk meezingen. En dan vooral op plekken waar we nog niet eerder zijn geweest, zoals het grote podium van Pinkpop en de Zwarte Cross. "Bij die laatste kregen we zelfs vuurwerk en confettikanonnen!"

Video niet beschikbaar

Tickets vind je via www.aedm.nl.