Fragment

‘Bee Gees Forever’ staan met grote shows in Ahoy en komen met eigen muziek!

foto: Bee Gees Foreverfoto: Bee Gees Forever
  1. Fragmentenchevron right
  2. ‘Bee Gees Forever’ staan met grote shows in Ahoy en komen met eigen muziek!

Afgelopen jaar wonnen ze het Tv-programma ‘Tribute: Battle of the Bands’, op dit moment houden ze een lange theatertour door het land, er komen grote shows in Ahoy aan én er volgt een eerste eigen single! Jeffrey Italiaander van 'Bee Gees Forever' vertelde erover tijdens Lunch Lekker.

"We bestaan nog maar twee jaar, en hadden nog niet veel samengespeeld. Het was zo lastig om de sound goed te krijgen! Toen we die sound eenmaal hadden kwam het Tv-programma langs en wonnen we de Battle uiteindelijk! Met daarna viermaal een groots optreden in de ZiggoDome, dat was onwerkelijk!".

Daniel sprak Jeffrey tijdens de Week van de Jaren 70, een belangrijk decennium voor de Bee Gees. "We nemen de fans mee in het hele oeuvre van de 60's tot de 00's. In de 70's vonden de mannen de kopstem en produceerden ze de grootste hits!"

Volgende week komt de band met hun eerste eigen single, genaamd ‘Love You Inside Out’.  "We gaan disco nieuw lezen inblazen! Het is een risico, maar daar houden we ook wel van!" Deze muziek wordt uitgebracht onder de nieuwe naam van de band: 'MainCourse', verwijzend naar het bekende album van Bee Gees. "Muziek uitbrengen onder de naam Bee Gees is helaas niet haalbaar, vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe bandnaam. Samen met onze fans is deze bandnaam gekozen!"