Fragment

Simon Keizer en Brigitte Heitzer waren Lunch Lekker lunchgasten!

foto: Omroep Maxfoto: Omroep Max
  1. Fragmentenchevron right
  2. Simon Keizer en Brigitte Heitzer waren Lunch Lekker lunchgasten!

Simon Keizer en Brigitte kwamen alles vertellen over de nieuwe film ‘Rokjesnacht’. Brigitte speelt een van de hoofdrollen en Simon heeft de soundtrack voor de film gemaakt. een herkenbare comedy over het daten in de hedendaagse wereld en de ongemakkelijke omstandigheden van blind dates. "

"Wij zingen zelf ook in de film, het is de touch naar de musical". Het is een film vol muziek, waaronder de titelsong 'Zin In Het Leven', gemaakt door Simon Keizer. "Ik werd benaderd om de muziek voor de film te maken. Ik wilde eerst vriendelijk bedanken, maar na het zien van de trailer wist ik meteen welk liedje ik hiervoor moest gebruiken. Er was eens een film en een lied, ze kwamen bij elkaar en het was liefde op het eerste gezicht".

Video niet beschikbaar

Brigitte speelde al in vele musicals de hoofdrol en won meerdere musical awards. Die liefde begon al op jonge leeftijd. "Ik was vroeger een heel verlegen meisje, dus het duurde jaren voordat ik ergens auditie durfde te doen en op het podium te stappen. Samen met mijn broer en zussen gingen we naar de toneelschool in het weekend".

Video niet beschikbaar

En er komt een nieuwe tour voor Simon aan! "Er liggen 12 liedjes klaar, aan de hand daarvan ben ik de theatertour aan het samenstellen. Ik heb ook uitgebreid gesproken met Thomas Acda, om te sparren over hoe het is om na jarenlang in een duo een solovoorstelling te maken. Hij heeft mij fijn op weg geholpen!"

Video niet beschikbaar