Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Fleur Raateland

foto: Lunch Lekker / Omroep MAXfoto: Lunch Lekker / Omroep MAX
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Fleur Raateland

Vriendin van de show, Fleur Raateland was vandaag weer te gast bij Lunch Lekker met Daniel Dekker! Dit keer met haar nieuwe EP 'Onder Mijn Huid' die vandaag is uitgekomen. Met daarop 6 liedjes die allemaal hun eigen verhaal vertellen.

Er is genoeg te vieren vandaag. De 1000e aflevering van Lunch Lekker met Daniel Dekker en Fleur haar EP is uit! Ze vergelijkt het met een nieuw jaar, je telt af tot het twaalf uur is en het is nog steeds dezelfde wereld, maar toch een geweldig gevoel!

Video niet beschikbaar

De droom van Fleur komt echt uit. Eigen geschreven muziek met piano! Het opnemen van de EP is op een bijzondere manier gedaan vertelde ze in de show. Ook bijzonder! Ze mocht afgelopen week met de koning praten tijdens het jubileumconcert van de KNRM!

Video niet beschikbaar

Fleur begon op haar veertiende bij Crazy Piano's. Soms wordt ze nog steeds gebeld om daar te komen spelen. Het is een lange weg geweest naar het maken van EP. "2 jaar geleden kon ik hier nog niet over dromen" zegt Fleur. Ze wilt nog graag een theatertour gaan doen in de toekomst.

Video niet beschikbaar

Fleur maakte een cover van het nummer 'Visiting Hours' van Ed Sheeran. 'Daarboven' is de Nederlandstalige versie. Het wordt vaak gedraaid op begrafenissen. Ze heeft het nummer helemaal zelf geproduceerd. Alles zelf opgenomen en gespeeld.

Video niet beschikbaar