Fragment

Lunch Lekker lunchgast is Raoel

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker lunchgast is Raoel

De lunchweek werd afgetrapt door nieuw talent Raoel. Zijn nieuwe single heet 'Blauwe Plekken'. Voordat hij begon met zingen voetbalde Raoel jaren op hoog niveau! "Twee jaar bij Willem II en tien jaar bij FC Den Bosch, zelfs in de Eredivisie samen met Frenkie de Jong. Nu voetbal ik niet meer, maar het is altijd leuk om alles nu nog te volgen".  

Video niet beschikbaar

Raoel is startende als zanger. "Voordat ik aan Holland's Got Talent begon had ik zelfs nog nooit gezongen! Ik zat een tijd in een burn-out en kreeg in die periode muziektherapie. Vanuit die therapie ben ik gaan geloven dat ik toch wel kan zingen, De vrouw die mij hielp zei tegen mij dat ik er écht iets mee moest doen. Ik durfde ook niet onder de mensen te komen, zo slecht ging het die periode. Aan het einde van het traject heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij voor Holland's Got Talent aangemeld".

Video niet beschikbaar

Een spannende stap, maar het kwam helemaal goed. "Ik kreeg zelfs de golden buzzer van Chantal Janzen! Dan ga je dus direct naar de halve finale, ik vond het fantastisch om daar te kunnen staan. 'Half a Men' van Dean Lewis was mijn auditie tijdens Holland's Got Talent, daar heb ik een Nederlandse vertaling van gemaakt, 'Met Elke Seconde'. En dat was ook mijn eigen verhaal".

Video niet beschikbaar

Zijn eerste single 'Met Elke Seconde' gaat over de periode waarin hij in een burn-out zat. "Te goed zijn voor anderen, en jezelf vergeten. Toen ging het mis. Je leert je les, en dan komen er ook mooie dingen op je pad. Want anders was ik nooit begonnen met zingen". Hij zit nu bij de platenlabel van Mart Hoogkamer. 

De nieuwe single van Raoel heet 'Blauwe Plekken', het nummer gaat over relaties die over gaan. "Net als de blauwe plek en de pijn gaat het over, je moet toch weer door".

Video niet beschikbaar