Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Thomas Berge over zijn nieuwe single 'Thuis Bij Jou'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Thomas Berge over zijn nieuwe single 'Thuis Bij Jou'

De muzikale lunchtafel van Lunch Lekker met Daniël Dekker werd deze middag uitgebreid gedekt voor Thomas Berge! Hij schoof gezellig aan om te praten over zijn nieuwe single 'Thuis Bij Jou'. En dat niet alleen, want Thomas heeft kortgeleden bekendgemaakt dat hij weer vader gaat worden!

Op 26 December werd Saint Ottink geboren. En 1,5 week geleden heeft Thomas samen met zijn vriendin Elianne naar buiten gebracht dat er wederom een kleintje op komst is. Kortom... een broertje of zusje voor Saint en ook voor Jack, het zoontje dat Thomas al kreeg tijdens zijn relatie met Myrthe Milius.

Video niet beschikbaar

Naast de vele optredens en het schrijven van nieuwe nummers heeft Thomas ook een nieuwe liefde.... Fotograferen! In 2022 werd hij 3e in het televisieprogramma 'Het Perfecte Plaatje Op Reis' en daar leerde hij de kneepjes van het fotografievak onder de knie te krijgen. Inmiddels heeft hij dan ook Chiel Photography opgezet, verwijzend naar zijn echte naam Chiel Ottink.

Video niet beschikbaar

Quote

Er zit zoveel passie en liefde in het fotografievak! Ik vind het geweldig!

Thomas Berge over zijn liefde voor fotograferen

Volgens Thomas is zijn nieuwe single 'Thuis Bij Jou' het startschot voor een nieuwe fase in zijn carrière. Om zich heen heeft hij dan ook een nieuw team verzameld waarmee hij de komende jaren hoopt te blijven samenwerken.

Rondom het nummer is een actie op touw gezet. Je maakt namelijk kans op een optreden van Thomas bij jou thuis! Meer informatie daarover is te vinden op de Instagrampagina van Thomas.

Video niet beschikbaar

In de videoclip van 'Thuis Bij Jou' is hij op een paard te zien! Het gevoel dat de song opriep was country en dus besloot het creatieve team dat ook echt te verwerken in de clip!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.