Adres Onbekend
KRO-NCRV

Jeugdliefde Remco Gossink

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeugdliefde Remco Gossink

"Ik kijk er naar uit weer bij te praten en heb jou ook gemist!"

Monique en Remco konden geen spoor meer van elkaar vinden. Tot vandaag! Via de APCG, waar Remco beleidsmedewerker was, lukt het om met hem in contact te komen. En tot Moniques verbazing komt Remco als verrassing de studio binnenlopen. "Misschien kan het wel weer wat worden, maar dat moeten we natuurlijk eerst even aankijken hoor. Maar ik vind het heel bijzonder om na al die jaren van je te horen!" Beluister het hele verhaal en de eerste ontmoeting in de uitzending van 20 oktober 2024.

Het verhaal
Tijdens een schoolkamp van de Mytylschool in Arnhem ontmoet Monique haar jeugdliefde Remco Gossink. "De Mytylschool is een speciale school voor kinderen met een (lichamelijke) beperking, waar ik ondersteuning kreeg bij het leren. Toen ik ongeveer dertien jaar oud was, gingen we op schoolkamp naar Loosdrecht. Dit kamp duurde een week en daar ontmoette ik Remco..."

Voor Monique is het liefde op het eerste gezicht. "De vonk sloeg meteen over. We haalden samen veel kattenkwaad uit en waren lekker ondeugend. Maar toen ik achttien werd, verliet ik de school en verloor ik Remco uit het oog."

In 2007 kruisen hun paden nog één keer. "Het was vlak voor kerst. We hadden lekker gegeten en bijgekletst. Hij vertelde dat hij in Arnhem woonde, vlakbij station Velperpoort. Ik weet ook nog dat zijn ouders in De Steeg woonden, een dorpje in de buurt van Arnhem. Zijn vader, een lieve man met een baard, was nog in leven, maar zijn moeder was toen helaas al overleden."

Sinds begin dit jaar denkt Monique steeds vaker aan Remco. "Ik ben ontzettend benieuwd hoe het nu met Remco gaat. Ik zou graag willen weten hoe zijn leven is verlopen en wat er van hem geworden is."

Aanknopingspunten:
* Remco Gossink
* geboren in augustus 1975
* is enig kind
* heeft bruin haar en blauwe ogen
* zat op Mytylschool in Arnhem
* woonde in Arnhem, vlakbij Velperpoort station
* zijn ouders woonden in het dorpje 'De Steeg', in de buurt van Arnhem

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend
Monique en Remco