Adres Onbekend
KRO-NCRV

OPGELOST: kleinzoon Jelle de Jager

foto: Adres onbekendfoto: Adres onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. OPGELOST: kleinzoon Jelle de Jager

"Als ik niet kan slapen, dan zie ik hem voor me..."

Een week later bereikt ons het bericht dat Jelle inmiddels op de hoogte is van de zoektocht, maar dat hij geen behoefte heeft aan contact met de familie.

Tijdens de uitzending
We worden getipt dat Jelle de Jager nu vermoedelijk in Haren (bij Groningen) zou wonen en dat hij bij lunchroom Brownies & Downies zou werken. We bellen met alle vestigingen in de omgeving van Haren, maar helaas kent niemand hem daar. Wie heeft de verlossende tip over Jelle de Jager? Bel 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl. Het hele verhaal van opa en oma De Jager hoor je in het fragment hieronder!

Het verhaal
Jelle (sr.) mist zijn kleinzoon. Als kind is kleinzoon Jelle (jr.) veel bij zijn opa en oma, omdat zijn ouders niet goed voor hem kunnen zorgen. Samen met zijn opa en oma doet Jelle leuke dingen. "We speelden samen supermarktje en namen hem mee naar de dierentuin."

Door omstandigheden wordt het contact met kleinzoon Jelle steeds moeilijker. "We verloren hem uit het oog. En uiteindelijk zijn wij ook verhuisd, dus Jelle weet niet waar we nu wonen. Hij kan ons dus niet meer opzoeken. Elke dag denken wij aan Jelle. Als ik niet kan slapen, dan zie ik hem voor me. Wij missen hem zo ontzettend veel. Wij hebben het zelfs via de koning geprobeerd, maar daar kregen we op terug dat hij zich niet bezighoudt met dit soort zaken."

Aanknopingspunten:
* Jelle de Jager
* geboren in 2001 in Delfzijl
* is opgegroeid in Spijk
* is de zoon van Henk en Sabrina
* Sabrina woont in Noordbroek
* zijn gezinsvoogd was Judith Veenstra
* zijn gezinsouders heten Saar en Ger
* Ger had een makelaarskantoor in Hengelo
* laatst bekende adres: de Havenweg in Spijk
* in 2017 werkte Jelle in Hoogeveen

Jelle de Jager