Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: leuke man van vliegveld Weeze

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: leuke man van vliegveld Weeze

"Ik heb spijt dat ik zijn nummer niet gevraagd heb!"

Helaas zijn we na de uitzending nog niet verder gekomen met deze zoektocht. Beluister het verhaal over die leuke vent van het vliegveld in het fragment hieronder.

Het verhaal
Wietske's moeder werkt op Sardinië en dus vertrekt dochter Wietske op dinsdag 24 september 2024 vanaf vliegveld Weeze (Duitsland) naar Calgliari (Italië). Ze maakt de reis samen met Erie, een vriendin van haar moeder, en ze raken in de rij voor het vliegtuig aan de praat met drie mannen. "Het was een man van ongeveer 35 jaar oud samen met zijn vader en de beste vriend van zijn vader. De man had een vriend op Sardinië wonen en met z'n drietjes gingen ze die kant op. Hij had een open en vriendelijk gezicht en donker ietwat krullend haar. Het was een heel leuk gesprek! En een hele leuke man..."

Wietske en Erie stappen het vliegtuig in en als ze even later twee uur later op vliegveld Cagliari landen, zien ze het drietal buiten bij de gate weer staan. "Maar ja, hij was net aan het bellen. Dus ik vond het ook een beetje gek om hem aan te spreken en zijn telefoongesprek te onderbreken. Dus uiteindelijk zijn we doorgelopen. Achteraf heb ik daar natuurlijk spijt van, want hij was echt heel leuk! Ik had gewoon zijn nummer moeten vragen. Voor hetzelfde geld is hij getrouwd en heeft hij tien kinderen, ik heb geen idee, haha! Maar ik wil in ieder geval proberen om hem te vinden..."

Wie kent deze leuke man, die op dinsdag 24 september 2024 om 11:30 uur met Ryanair van vliegveld Weeze naar Cagliari vloog? Herken je iets in onderstaande informatie? Bel ons dan op 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl! Luister zondag 6 oktober 2024 naar de uitzending voor Wietske's hele verhaal.

Aanknopingspunten:
* leuke man van het vliegveld (naam onbekend)
* hij had een ‘open en vriendelijk’ gezicht en donker ietwat krullend haar
* hij zal geboren zijn rond 1989
* hij werkt als personal trainer
* hij liep een beetje moeilijk, mogelijk door een sportblessure
* op dinsdag 24 september 2024 vloog hij met vliegtuigmaatschappij Ryanair van vliegveld Weeze (Duitsland) naar Cagliari (Italië)
* hij was samen met zijn vader en de beste vriend van zijn vader
* de vader en zijn beste vriend zijn vermoedelijk geboren tussen 1954 en 1959 (dit is niet zeker)
* de vriend van vader was zijn vrouw verloren en had nu een nieuwe vriendin
* het drietal ging voor tien dagen op vakantie naar Sardinië, omdat een vriend van de man daar woonde
* ze hadden op Sardinië een auto gehuurd en verbleven in een appartement in Oristano
* vermoedelijk vlogen ze op donderdag 3 oktober 2024 terug van Cagliari naar vliegveld Weeze
* in de rij op het vliegveld op de heenweg raakte het drietal aan de praat met Wietske (35 jaar) en een vriendin van haar moeder: Erie (79 jaar)

Leuke man van vliegveld Weeze