Bijpraat

De Schijf van NPO Radio 5 - Stevie Wonder

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Schijf van NPO Radio 5 - Stevie Wonder

NPO Radio 5 zet vanaf nu maandelijks een nieuw lied in de schijnwerpers. Onder de noemer De Schijf van NPO Radio 5. De primeur is voor 'Can We Fix Our Nation’s Broken Heart' van Stevie Wonder.

foto: Umusic

Keuze van de dj's

De Schijf van NPO Radio 5 is een maand lang het meest gedraaide nummer op de zender en zal geregeld in de programma’s voorbijkomen.

De dj’s van NPO Radio 5 bepalen elke maand gezamenlijk welke nieuwe song De Schijf van NPO Radio 5 wordt. Uiteraard kijken zij bij het selectieproces of de muziek van de artiest aansluit bij het evergreengeluid van NPO Radio 5.

Quote

Can we fix our nation’s broken heart? Are we brave enough to try?

Stevie Wonder

Verkiezingsjaar

Stevie Wonder, geen vreemde in het schrijven van nummers vol hoop, schreef het lied in een veelbesproken verkiezingsjaar voor de nieuwe president van zijn thuisland de Verenigde Staten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prachtige aftrap

Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 5: “Can We Fix Our Nation’s Broken Heart van Stevie Wonder is een prachtige plaat om mee af te trappen. Wonder bewijst hiermee dat hij nog steeds een fantastische artiest is en zijn nieuwe nummer past perfect bij NPO Radio 5. We brengen overwegend muziek uit de jaren 60 & 70 en willen ook zeker bij de tijd blijven.”