Voor Elkaar

Giro555 voor slachtoffers in het Midden-Oosten

foto: Giro555 - Carefoto: Giro555 - Care
  1. Nieuwschevron right
  2. Giro555 voor slachtoffers in het Midden-Oosten

De escalatie van het geweld in het Midden-Oosten heeft een enorme humanitaire crisis veroorzaakt. Miljoenen mensen zijn in nood en afhankelijk van hulp voor voedsel, water, medische en psychosociale zorg.

Bekijk waar hulp wordt geboden

Lees meer over de crisis & inzet

Op de radio

De publieke en commerciële omroepen komen woensdag in actie om zoveel mogelijk donaties op te halen voor slachtoffers in het Midden-Oosten. Ook op NPO Radio 5 hoor je hierover in de vorm van een aantal speciale bulletins gedurende de dag.

Banner voor Giro555 - Midden-Oosten

foto: Giro555

Doneren kan hier

Op televisie

Herman van der Zandt (namens de publieke omroepen), Renze Klamer (RTL 4) en Tooske Ragas (SBS6) presenteren woensdag 16 oktober vanuit Beeld & Geluid in Hilversum alle updates & tv-uitzendingen tijdens de actiedag Samen in actie voor slachtoffers Midden-Oosten van de Samenwerkende Hulporganisaties voor Giro555.

In de avond zijn er twee momenten waarop alle grote tv-zenders de handen ineen slaan: om 20.25 uur op NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS6 en om 23.00 uur op NPO 1, RTL 4 en SBS6. Van der Zandt, Klamer en Ragas presenteren deze updates met tussenstand/voorlopige eindstand die dag vanuit Beeld & Geluid gezamenlijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Giro555 - Rode Kruis