Sterren NL Radio

Re-Play & Ruth Jacott: “Op goede dingen moet je soms lang wachten”

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Re-Play & Ruth Jacott: “Op goede dingen moet je soms lang wachten”

Er zijn vandaag niet één, niet twee maar drie gasten in de Jan Paparazzi Show! Re-Play en Ruth Jacott zijn gezellig aangeschoven in de studio. Het drietal vertelde over hun nieuwe single Zie ik jou weer morgen en over de ambities in het theater.

Zie ik jou weer morgen

Voor Ruth Jacott was deze samenwerking een grote droom die uitkomt. “Ik was eigenlijk een beetje jaloers op Gordon, Ik dacht wanneer gaan ze mij nou eens vragen. Eindelijk was het zo ver.”

Ook voor Re-Play was deze combinatie een langverwachte wens. “Ruth stond al heel lang op ons lijstje, maar we hadden niet het juiste liedje. We hebben het er ook veel over gehad, maar we durfden soms niet helemaal,'' vertelt Sam lachend. “Maar nu hadden we eindelijk het juiste liedje.''

Ruth werd gelijk gebeld door de mannen van Replay. “Ik had er meteen een goed gevoel bij. Ik heb heel enthousiast gereageerd en daarna was het appeltje eitje, snel opnemen en klaar,“ vult Ruth Jacott aan. “Op goede dingen moet je soms lang wachten.”

Benieuwd naar het liedje? Beluister 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In het theater

Samen met de groep Roméo gaat Re-Play vanaf oktober de theaters in met The Legacy Tour. “Het wordt een geweldige show.” Wat we kunnen verwachten? De grote hits van Re-Play en Roméo, maar ook zullen de mannen samen prachtige covers zingen.

Wie het ook wel ziet zitten om weer in de theaters te staan is Ruth Jacott. “Het begint bij mij wel weer te kriebelen. Het theater is voor mij het leukste wat er is. Je kunt jezelf daar helemaal laten zien,” aldus Ruth Jacott.