Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: zoon Henk de Haan

foto: Puck
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: zoon Henk de Haan

"Ik hou nog steeds van hem en ik mis hem elke dag..."

We bellen rond in de hoop oude buren van Henk de Haan uit Haarlem te treffen, maar helaas verloopt de zoektocht nog niet zo voorspoedig. Iedereen die meer weet blijft dus zeer welkom via 0800 3030300 of zoeken@adresonbekend.nl. Beluister het fragment voor Pucks hele verhaal.

Het verhaal

De 84-jarige Puck mist zijn zoon Henk de Haan al vijftien jaar. "Vroeger deden we veel leuke dingen samen, vooral op het gebied van sport. Ik was coach van een heren softbalteam en Henk vond het altijd geweldig om mee te gaan. Zijn moeder, Joke Sangers, en ik gingen uit elkaar toen hij een jaar of drie was. Maar in het weekend haalde ik hem vaak op en we hadden altijd goed contact. Henk ging ook mee op vakantie met de stacaravan, soms gingen opa en oma ook mee. Ik heb daar veel mooie herinneringen aan."

Toch verliest Puck rond 2010 het contact met zijn zoon. "Mijn vrouw Liesbeth en ik kwamen terug van onze vakantie in België en toen vertelde Henk dat hij zenuwachtig werd van ons... Daarna is hij weggegaan. Sindsdien heb ik nooit meer iets van hem gehoord. Via mijn ex-vrouw Joke en een neef heb ik nog wel geprobeerd om met Henk in contact te komen. Zij zouden hem vragen of hij contact met me wilde opnemen, maar ik heb nooit meer iets van iemand vernomen."

Op het moment dat het contact verbroken wordt, woont zoon Henk in Haarlem. "Ik denk dat hij daar nog steeds woont, maar dat weet ik niet zeker. Nu ik ouder word, zou ik mijn zoon graag weer willen spreken. Vooral omdat ik nog steeds niet goed begrijp waarom ons contact is verbroken. Ik hoop dat hij iets van zich laat horen nu ik er nog ben. Ook als hij geen contact wil hoop ik dat hij uitleg kan geven over de reden. Ik hou nog steeds van hem en ik mis hem elke dag..."

Aanknopingspunten:
* Henk (voluit Hendrik Peters Gerardus) de Haan
* geboren in mei 1965
* zijn laatste adres (in 2010) was: Zuidpolderplein in Haarlem
* zijn moeder is Joke Sangers (ook wel Jopie genoemd)
* Henk heeft een halfzus: Cynthia Steenkist
* Henk heeft vroeger gevoetbald
* hij werkte bij Dijkstra Lampen

Zoon Henk de Haan | Zoeker Puck met zoon Henk

Henk de Haan

Zoon Henk de Haan